6 Tinder ervaringen van gebruikers. Tinder try zonder twijfel de meest gebruikte dating application van Nederland.

6 Tinder ervaringen van gebruikers. Tinder try zonder twijfel de meest gebruikte dating application van Nederland.

Laatst bijgewerkt: 16 juni 2020

Dat zorgt ervoor dat je waarschijnlijk wel mensen kent die Tinder gebruiken, hebben gebruikt of die een relatie of scharrel hebben overgehouden aan Tinder. Toch kan het lastig zijn om hier je eigen mening omheen te vormen the adult hub Gebruikersnaam. Daarnaast zijn de meningen over deze software behoorlijk gevarieerd. De ??n vind het een geweldige application om gemakkelijk contact te leggen, de ander hekelt het gebrek aan diepgang bij het matchen en in conversaties. In dit artikel hebben we 4 (voormalig) Tinder gebruikers gevraagd naar hun ervaringen. Sommige namen in dit artikel zijn vanwege persoonlijke redenen gefingeerd.

We stelden onder andere de onderstaande vragen:

 • Wanneer gebruikte je Tinder?
 • Wat got je verwachting bij het installeren van de app? Klopte deze verwachtingen?
 • Heb je een of meerdere schedules gehad via Tinder?
 • Hoe zou je jouw Tinder ervaring beoordelen?
 • 1. Lexa

  2. MetJou

  3. Parship

  ‘Hij ended up being alles wat ik niet have verwacht tegen te komen op Tinder’ – Sofie (25 jaar)

  Toen ik net twee maanden uit een 2 jarige slechte relatie was actually (een van de vele slechte relaties perish ik heb gehad) koos ik ervoor om Tinder eens een poging te geven. Ik besefte me dat ik home te lage eisen te stellen in een mate, ik voorheen bijna altijd de verkeerde mannen aantrok. Dit wilde ik dit keer anders doen.

  Ik koos ervoor om extreem kieskeurig te zijn op Tinder. Daarnaast had been ik niet op zoek naar iets serieus, maar vond ik het een leuke manier om tijd te doden. Ook had ik van collega’s een aantal grappige verhalen gehoord over het gebruik van internet dating applications, wat ervoor zorgde dat ik nieuwsgieriger werd. Aangezien mijn date-geschiedenis nogal belachelijk was bedacht ik me dat ik weinig te verliezen have.

  Uiteindelijk ontmoette ik na een few days op Tinder te hebben gezeten mijn huidige vriend. Ik vond hem ontzettend knap en we appten veel in de eerste twee weken nadat ik hem ended up being tegengekomen. Hij maakte mij aan het lachen en ik kon goede, intelligente en diepe gesprekken satisfied hem voeren. Hij had been alles wat ik niet got verwacht tegen te komen op Tinder. Toen we elkaar ontmoetten voelde het immediate goed. Later on kwamen we erachter dat we Tinder de few days nadat we elkaar tegenkwamen op de app allebei hadden verwijderd. Het try de beste relatie die ik tot nu bottom heb gehad en die ik nooit got gevonden zonder Tinder. Onwijs tevreden over mijn ervaring dus.

  Eigenlijk gebruik ik Tinder vooral om mezelf een goed gevoel te geven als ik een fit krijg. – Sander (22 jaar)

  Tinder is leuk tijdverdrijf, maar echt serieus ben ik er niet mee bezig. Daarnaast stuur ik nooit zelf een eerste berichtje. Ik heb namelijk eens de Tinder software van een knappe meid gezien en sindsdien weet ik dat het weinig zin heeft om te concurreren fulfilled 1000 andere gasten. Het is actually wel zo dat dat eigenlijk alle meiden die mij als eerst een bericht sturen ontzettend saai zijn en na een aantal berichten eigenlijk mijn smaak niet zijn.

  Eigenlijk gebruik ik Tinder meer om een beetje meiden te bekijken en mezelf een goed gevoel te geven als ik een match krijg.

  ‘Profielfoto’s fulfilled karpers en ontblote bovenlichamen krijgen drive al een swipe naar rechts’ – Linda (22 jaar)

  Ik heb eigenlijk voornamelijk positieve ervaringen satisfied Tinder. Ik heb het de afgelopen 2 jaar af en aan gebruikt. Soms een aantal maand back actief, dan gerust een one half jaar weer niet. Hieronder een opsommingen van mijn ontmoetingen op Tinder (ik denk dat je hiermee ook wel een goed beeld krijgt van mijn intenties).

  0 replies

  Leave a Reply

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  steve@thepopupexpert.com
  +1 872-818-0031

  DISCOVER

  SOCIAL

     

  © 2021 by The Pop Up Retail Expert.